• آموزش

۱ فروغ طافی
۲ توحید  عبدالهی پور

اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون دوره  MPHسال تحصیلی 97-96
 با سپاس بیکران به درگاه ایزدمنان و تبریک و تهنیت به مناسبت موفقیت شما در عرصه علم و آگاهی بدینوسیله  به اطلاع پذیرفته شدگان گرامی میرساند : ثبت نام و ارسال مدارک در تاریخ 14شهریور 96 به صورت  اینترنتی و از طریق پایگاه اطلاع رسانی http://registration.iums.ac.ir صورت می پذیرد .
خواهشمند است جهت تکمیل فرم ثبت نام و اسکن مدارک مشروحه ذیل در تاریخ فوق الذکر به سایت اعلام شده مراجعه نمائید. بدیهی است عدم مراجعه جهت ثبت نام در تاریخ یاد شده به منزله انصراف از تحصیل تلقی خواهد شد.
فرایند ثبت نام در دو مرحله انجام می شود:
مرحله اول اینترنتی: به آدرس http://registration.iums.ac.ir مراجعه و مشخصات و اطلاعات خواسته شده را تکمیل و مدارک مورد نیاز را اسکن نمایید.
مرحله دوم حضوری: پس ازطی مرحله اول و انجام ثبت نام اولیه جهت قطعی نمودن فرایند ثبت نام در تاریخ 20/6/96 به دانشکده بهداشت مراجعه نمائید. بدیهی است عدم اقدام جهت ثبت نام درهریک از مراحل به منزله انصراف از تحصیل تلقی خواهد شد.
 پذیرفته شدگان می بایست در تاریخ 14/6/96  به سامانه ثبت نام اینترنتی (کدملی به عنوان کدکاربری و شماره شناسنامه به عنوان رمز عبور) مراجعه و نسبت به تکمیل اطلاعات خواسته شده و اسکن مدارک اقدام و تا دریافت تائیدیه ثبت نام موقت مراحل ثبت نام را ادامه دهند.
 از پذیرفته شدگان محترم تقاضا می شود بر اساس برنامه زمانی اعلام شده در سامانه برای ثبت نام مراجعه نمایند.ضمناً تاریخ شروع کلاسها از طریق دانشکده اعلام خواهد شد.

مرحله اول - ثبت نام اینترنتی (تکمیل اطلاعات و اسکن مدارک)
  1-    تکمیل فرم ثبت نام شماره 1
2-    کارت ملی (پشت و رو)
3-    شناسنامه ( تمام صفحات)
4-    مدرک نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه
5-    عکس4×3
6- دانشنامه یا گواهینامه موقت مقطع قبلی و یا مدرک معتبری که نمایانگر فراغت از تحصیل باشد
7-  گواهی پایان طرح یا معافیت
8- موافقت محل کار با ادامه تحصیل
9-تکمیل فرم گزینش

مرحله دوم- مراجعه حضوری
مراجعه حضوری به دانشکده (تحویل اصل و کپی مدارک اسکن شده)
ضروری است پذیرفته شدگان درتاریخ 20 شهریور  با در دست داشتن اصل و تصویر مدارک اسکن شده به دانشکده بهداشت مراجعه نمایند تا ثبت نام قطعی و انتخاب واحد انجام گیرد.
کلیه اطلاعات مربوط به ثبت نام از طریق سایت معاونت آموزشی ( edu.iums.ac.ir)  به روز رسانی می شود. خواهشمند است از طریق سایت پیگیری نمائید. درصورت داشتن هرگونه سؤال و یا مشکل در ثبت نام در تاریخ 14 شهریور از ساعت 30/8 لغایت 30/14 می توانید با شماره تلفن 86702232 (اداره تحصیلات تکمیلی) و درصورت اشکال فنی در ارسال مدارک با شماره تلفن  86702217  (واحد رایانه) تماس حاصل فرمائید.
  تذکرات لازم :
1– برای ثبت نام، تکمیل فرم ثبت نام (شماره 1)  و فرم گزینش و ارسال فرمها به همراه مدارک اسکن شده الزامی است.
2– جهت آگاهی از تکمیل بودن و تائید مدارک (ظرف 48 ساعت) باید مجدداً به سایت مراجعه نموده تا پیام  ((ثبت نام مورد تائید است)) را مشاهده نمائید.
3– درصورت مشاهده پیام ((مدارک ناقص می باشد)) باید سریعاً نسبت به رفع نقص اقدام و مجدداً مدارک مربوطه را ارسال نمائید.
 4-پس از اطمینان از تکمیل مدارک و دریافت پیام ((ثبت نام مورد تائید است)) لازم است پرینت گواهی ثبت نام موقت از سامانه ثبت نام اخذ و در تاریخ مورد نظر به همراه اصل مدارک اسکن شده و تصویر آن به دانشکده مربوطه به منظور ثبت نام قطعی مراجعه نمائید.

فرم شماره (1)

مشخصات شناسنامه ای دانشجو
نام و نام خانوادگی:                                                شماره ملی:                                 شماره شناسنامه:
صادره از :                                                           متولد:                                         نام پدر
وضعیت نظام وظیفه :

1- کارت پایان خدمت              2- معافیت دائم                           3- معافیت موقت
آخرین مدرک تحصیلی :

کارشناسی ارشد            دکترای عمومی
محل اخذ آخرین مدرک تحصیلی:                     رشته تحصیلی:                   تاریخ اخذ مدرک:

وضعیت استخدامی: رسمی                    پیمانی
محل خدمت:

گواهی پایان طرح                    معافیت از طرح           مشمول طرح نیستم
آدرس دقیق محل سکونت و کدپستی :

شماره تلفن ثابت:                                               شماره تلفن همراه :

مراتب فوق مورد تایید میباشد.
                                                                                                             امضاء

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 523 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر