رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۶ |
به گزارش وبدا، متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر احمد جنیدی
عضو محترم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی ایران

با توجــه به صلاحیت علمــی، تعهد و تجربه کاری جنابعالی به موجـب این ابـلاغ به سـمت  رییس مرکز سلامت محیط و کار منصوب می شوید. امید است با توکل به خداوند متعال و بهره گیری از توانمندی های نیروهای متخصص و متعهد در حوزه مسئولیت خود در جهت به انجام رساندن ماموریت های مرکز بویژه در موارد زیر تمام تلاش و مساعی خود را به کار ببرید:

•           به روزرسانی و انجام اصلاحات لازم در سطوح ملی، استانی و شهرستانی با در نظر گرفتن اسناد بالادستی از جمله سیاست های کلی نظام سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، برنامه های توسعه، سند تحول نظام سلامت و برنامه تقدیمی وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی به مجلس شورای اسلامی
•           تقویت نظام مراقبت و ارزشیابی تا محیطی ترین سطوح
•           تلاش در جهت ارتقای سلامت محیط و کار
•           افزایش میزان آگاهی مردم در گروه های سنی مختلف در خصوص سلامت محیط و کار
•           همکاری و هماهنگی با سایر بخش های توسعه در حفظ و ارتقاء سلامت محیط
•           نهادینه کردن فرهنگ حفظ و مراقبت سلامت محیط در جامعه
•           گسترش و اصلاح روش های نظارت بر سلامت محیط و کار
انتظار می رود با تشریک مساعی با سایر مدیران حوزه در راستای اهداف معاونت موفق باشید.

روابط عمومی دانشگاه انتصاب شایسته  جنابعالی را به شما تبریک عرض نموده ، برای شما موفقیت روزافزون و توفیق خدمتگذاری مستمر را از درگاه ایزد منان مسالت می نماید.

گفتنی است دکتر جنیدی معاون بهداشتی ، رییس دانشکده، مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، مدیرکل مرکز سلامت و محیط وزارت بهداشت و... بوده است.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 456 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر