دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • روابط عمومی
  • آزمایشگاه ها
  • معاونت ها
  • خدمات الکترونیک
  • مراکز تحقیقاتی
  • گروه های آموزشی
  • ارتقاء اعضای هیئت علمی
  • EDO

دفاع سرکار خانم فاطمه ابراهیمی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۵ | 
دفاع سرکار خانم فاطمه ابراهیمی  با موضوع : بررسی تاثیر مصرف زعفران بر وضعیت گلایسمیک، الگوی چربی های خون، فشار خون، التهاب، ظرفیت تام آنتی اکسیدانی، درصد چربی بدن و نفروپاتی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
استاد راهنما:
خانم دکتر ناهید آریائیان
اساتید مشاور:
آقای دکتر ایرج حیدری
خانم دکتر آغا فاطمه حسینی
 
پایان نامه برای دریافت درجه  کارشناسی ارشد
در رشته علوم تغذیه
 زمستان 1396


CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 243 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر