جلسه دفاع آقای علی غلامی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۴ |
جلسه دفاع آقای علی غلامی  با موضوع : بررسی مرگ ناشی از بیماری های قلبی و عروقی قابل انتساب به مصرف نمک در جمعیت ساکن در کشور جمهوری اسلامی ایران از سال 1369 تا 1394 در سطوح ملی و فروملی به تفکیک سن و جنس
استاد راهنما : دکتر برادردان  ودکتر فرزاد فر
زمان : 1397/2/24 ساعت 10
مکان : سالن شهید رحیمی دانشکده

چکیده
بیماری های قلبی عروقی شایعترین بیماری های غیرواگیر می باشند که به عنوان یکی از تهدیدهای مهم سلامت در نظر گرفته می شوند. عوامل خطر مختلفی در ابتلا و مرگ ناشی از  بیماریهای قلبی عروقی نقش دارند که از آن جمله می توان به مصرف نمک بیش از مقدار توصیه شده اشاره کرد. به منظور سیاستگذاری‌ و انجام مداخلاتی جهت کاهش مصرف نمک با هدف کاهش مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی باید اطلاعات دقیق و قابل اعتمادی از میانگین مصرف نمک و همچنین مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی منتسب به نمک در جامعه در دسترس باشد. تاکنون هیچ مطالعه‌ای به بررسی وضعیت مصرف نمک و همچنین بررسی مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی منتسب به نمک در کشور نپرداخته است. لذا این مطالعه برای نخستین بار با هدف بررسی وضعیت نمک و همچنین مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی منتسب به مصرف نمک بیشتر از مقدار توصیه شده در سطح ملی و فروملی از سال 1990 تا سال 2016 پرداخته است.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 39 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر