• دفتر استعداد های درخشان

کسب عنوان محقق جوان برگزیده و دریافت گرنت سفر علمی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۷ |
کسب عنوان محقق جوان برگزیده و دریافت گرنت سفر علمی توسط آقای محمد باقر ملجایی دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه در عرصه بین المللی
محمد باقر ملجایی دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران برای سومین سال پیاپی از سوی کمیته درمان و پژوهش ام اس امریکا (ACTRIMS ) به عنوان محقق جوان برگزیده شد و گرنت سفر علمی به ارزش 600 دلار برای شرکت در همایش سالیانه این کمیته که در تاریخ 28 فوریه تا 1 مارس 2019 در شهر دالاس ایالت تگزاس امریکا برگزار خواهد شد، به ایشان تعلق گرفت.
همچنین 4 مقاله علمی پژوهشی ایشان به شرح ذیل برای ارائه در این همایش پذیرفته شد.
1. The relationship between salt intake and anti-MOG levels in patients with neuromyelitis optica spectrum disorder.
2. Therapeutic effects of dietary supplements in multiple sclerosis; a case report
3. The relationship between consumption of tea, coffee and soft drinks with disability in patients with multiple sclerosis.
4. Anti-MOG, IgG –NMO antibody and disability in patients with neuromyelits optica

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 258 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر