نشست علمی با حضور دکتر کریستف هملمن – نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۸ |
این نشست با خیرمقدم جناب آقای دکتر قاسمی- معاون بین الملل دانشگاه- و همچنین معرفی ظرفیت­ها و پتانسیل­های دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز شد. سپس آقای دکتر اسدی لاری به صورت اجمالی مؤلفه های اجتماعی سلامت و نقش آنها را بیان نمودند. در ادامه 4 نفر از دانشجویان شامل خانم­ها سارا نادرپور، دکتر ندا اسماعیل زاده ها و پگاه درخشان و آقای روح ا... ولی زاده در خصوص موضوعات ذیل سخنرانی نمودند.
Equity from the Start
Gender Equity
SDH: Monitoring, Research, and Training
Healthy Places Healthy People
سپس آقای دکتر متولیان به معرفی کوهورت سلامت کارکنان ایران و نقش این مطالعه در بررسی مؤلفه های اجتماعی سلامت پرداختند. آقای دکتر مازیار مرادی لاکه نیز نحوه پایش شاخصهای ارزیابی اهداف توسعه پایدار مرتبط با سلامتی را به صورت مبسوط بیان نمودند.
سخنران پایانی نشست، آقای دکتر هملمن بود که به صورت جامع مؤلفه های اجتماعی سلامت، ارتباط آنها با اهداف توسعه پایدار، فعالیت­ها و انتشارات سازمان بهداشت جهانی در این زمینه و اقدامات پیش رو را معرفی نمودند.
بخش پایانی نشست نیز پرسش و پاسخ بود که با مشارکت فعال اساتید و دانشجویان انجام شد.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 151 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر