• دفتر استعداد های درخشان

تقدیر هیات رئیسه دانشگاه از مسئول روابط عمومی دانشکده بهداشت تقدیر از روابط عمومی های برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۹ |
جلسه آموزش تبیین و اهمیت جایگاه روابط عمومی و تقدیر از روابط عمومی های برتر ، با حضور دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه ، اعضای هیئت رییسه ، روسای مراکز تابعه ، مدیران و کارشناسان مورخ 8 مردادماه در مرکز همایش های رازی برگزار شد.
در ابتدا مشاور رییس دانشگاه و مدیر روابط عمومی ضمن معرفی دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان نمود: این دانشگاه قدمت دیرینه دارد ، دانشمندان بی نظیری را به جامعه تقدیم کرده و خدمات درمانی و بهداشتی با کیفیتی را به محروم ترین مناطق تهران ارائه داده است.
سپس جناب آقای دکتر کوهپایه زاده عنوان داشت: ارزیابی روابط عمومی ها  بر اساس شاخص های استاندارد انجام گرفته است، البته همه افراد تلاش نمودند ولی برخی برترین هستند.
رییس دانشگاه تصریح کرد: هدف این است که در این مقایسه ، انگیزش ها را تقویت و رقابت مثبت ایجاد نماییم.
وی با اشاره بر اطلاع رسانی به موقع اخبار سازمانی از زحمات مسئولین روابط عمومی تشکر نمود و افزود: جایگاه روابط عمومی از این منظر مهم است که هرآنچه در واحد انجام می شود به درستی انعکاس یابد نه کمتر و نه بیشتر.
دکتر کوهپایه زاده ، روابط عمومی را به عنوان ساختار حد واسط ارتباطات میان و برون سازمانی معرفی کرد.
ایشان بر استفاده از مدیاها و خرید دانش فنی در حوزه های روابط عمومی تاکید نمود و اعلام داشت:  اگر اطلاع رسانی قوی درراستای افزایش  سطح سواد سلامت جامعه انجام گیرد ، به تبع ، همکاری و مشارکت جمعی هم افزایش می یابد.
گفتنی است در این برنامه ، مسئولین و کارشناسان برتر واحد روابط عمومی مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران تقدیر شدندکه دانشکده بهداشت جزو منتخبین روابط عمومی برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران  معرفی گردید .

دفعات مشاهده: 132 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر