• دفتر استعداد های درخشان

دویست و شصت و هفتمین جلسه هئیت رئیسه دانشگاه روز دوشنبه مورخه 98/9/4 در دانشکده بهداشت برگزار گردید دویست و شصت و هفتمین جلسه هئیت رئیسه دانشگاه در دانشکده بهداشت برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۴ |
دویست و شصت و هفتمین جلسه هئیت رئیسه دانشگاه روز دوشنبه مورخه ۹۸/۹/۴ با حضور جناب آقای دکتر کوهپایه زاده ریاست محترم دانشگاه به همراه سایر اعضای محترم هیات رئیسه دانشگاه رأس ساعت ۷ صبح در دانشکده بهداشت برگزار گردید. در این جلسه اعضای محترم هیات رئیسه دانشکده بهداشت، مسئول محترم EDO ، مشاور رئیس و مسئول روابط عمومی دانشکده به عنوان نمایندگان دانشکده  افتخار میزبانی جلسه را به عهده داشتند. در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر رسول یاراحمدی رئیس دانشکده پس از خوش آمدگویی، به تبیین برنامه عملیاتی-راهبردی چهار ساله دانشکده بهداشت پرداختند. در ادامه ایشان گزارش مبسوطی از اقدامات انجام شده و در دست انجام به تفکیک واحدهای آموزش، پژوهش، اداری-مالی، EDO و روابط عمومی در یک سال گذشته ارائه فرمودند.
پس از آن جناب آقای دکتر کوهپایه زاده به تدوین و توسعه هسته های فن­آور در گروه های آموزشی دانشکده تاکید کردند. همچنین ایشان بر تقویت آموزش های تحصیلات تکمیلی بین المللی تاکید داشتند. راه اندازی Network Lab با همکاری آزمایشگاه جامع برای آموزش های Post-graduate از دیگر موضوعات مورد تاکید ریاست محترم دانشگاه در دانشکده بهداشت بود. در ادامه ایشان به اهمیت مجازی سازی برنامه های آموزشی دانشکده اشاره داشتند.

دفعات مشاهده: 146 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر