دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • روابط عمومی
  • آزمایشگاه ها
  • معاونت ها
  • خدمات الکترونیک
  • مراکز تحقیقاتی
  • گروه های آموزشی
  • ارتقاء اعضای هیئت علمی
  • EDO

رعایت الگوی غذای مناسب ویژه ماه مبارک رمضان

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۵ | 
دکتر شیما جزایری متخصص تغذیه ضمن تبریک ماه مبارک رمضان در خصوص رعایت نکات لازم غذایی در این ماه عنوان کرد:
روزه داری در کنار مزایای معنوی ، می تواند به کنترل وزن کمک کند که البته ضروری است روزه داران یک سری نکات کلی را در این ماه رعایت کنند.
عضو هیائت علمی دانشگاه گفت: با توجه به مصادف شدن ماه رمضان با فصل گرما و شرایط جوی توصیه می شود که حتما وعده سحری مصرف گردد و به هیچ عنوان حذف نشود.
او افزود: در سحراز مصرف غذاهای چرب ، سرخ شده وشیرین پرهیز شود و افراد ازغذاهای کم نمک استفاده نمایند. همچنین گروههای مختلف غذایی در وعده  سحری گنجانده شود .
وی بر مصرف سبزیجات خام و پخته و لبنیات کم چرب و یک واحدمیوه   در زمان سحر تاکید کرد.
دکتر جزایری خاطر نشان کرد: یک نکته که افراد باید به ان توجه نمایند عدم مصرف چای پررنگ در زمان سحر است که سبب دفع آب زیاد از بدن می گردد.
متخصص تغذیه دانشگاه گفت: بهتر است روزه داران با اب گرم ، خرما ، شیر و عسل افطار کنند و به صورت ،آهسته و کم کم غذا میل نمایند و از مصرف حجم زیاد غذا در وعده افطار خودداری کنند .
وی  توصیه کرد: که افراد در فاصله زمانی افطار تا سحر میوه ، سبزیجات و آب فراوان استفاده کنند.
دکتر جزایری در خصوص افرادی که دارای بیماری خاصی هستند ( فشارخون ، دیابت ، کلیوی و...) بیان کرد برای  روزه  گرفتن با پزشک متخصص مربوطه مشورت و طبق دستور ایشان عمل نمایند.


کد امنیتی را در کادر بنویسید    
دفعات مشاهده: 116 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر