ثبت هویت تاریخی و تهیه و نگهداری آرشیوی از عکسهای دانشگاه ثبت هویت تاریخی و تهیه و نگهداری آرشیوی از عکسهای دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۷ |

با عنایت به اهمیت ثبت هویت تاریخی و تهیه و نگهداری آرشیوی از عکسهای دانشگاه، مدیریت روابط عمومی در نظر دارد نسبت به فراخوان و جمع آوری عکس های قدیمی (بخصوص قبل از انتزاع دانشگاه در سال ۱۳۹۲) موجود نزد همکاران گرانقدر دانشگاه اقدام نماید. از کلیه همکاران دعوت گردد چنانچه از مناسبت ها، رویدادها، همکاران، مسئولین و فضاهای قدیمی دانشگاه در اختیار دارند یا بوسیله تلفن همراه خود یا دوربین عکاسی شخصی خود ثبت نموده اند، فایل تصویری از  عکس ها و آثار خود را جهت تکمیل تاریخ دانشگاه از طریق آدرس ایمیل زیر به مدیریت روابط عمومی دانشگاه ارسال نمایند.
 آدرس ایمیل:     Iumspriums.ac.ir
 در ضمن به استحضار می رساند که از آثار ارسالی با درج نام صاحب اثر در وب سایت و انتشارات دانشگاه استفاده خواهد شد.

دفعات مشاهده: 494 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر