نامه برگزاری دوره آموزشی آنلاین " عملکرد مراقبت های اولیه بهداشتی در زمینه کرونا کووید-19 نامه برگزاری دوره آموزشی آنلاین

| تاریخ ارسال: 1399/6/23 |
دفتر منطقه ای مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت، سازمان جهانی پزشکان خانواده(WONCA) ، در همکاری با برخی آژانس های سازمان ملل اقدام به برگزاری دوره آموزشی آنلاین "عملکرد مراقبت های اولیه بهداشتی در زمینه کووید-۱۹" نموده اند.
مراتب جهت  مشارکت فعال معاونان محترم بهداشتی به دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی اطلاع رسانی می گردد. مراسم افتتاحیه رسمی دوره یاد شده در روز دوشنبه مورخ ۱۷ شهریور سالجاری (۷ سپتامبر ۲۰۲۰) از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۴:۳۰ (۱۱:۰۰ الی ۱۲:۰۰ به وقت قاهره) به صورت مجازی برگزار و ضروری است، شرکت کنندگان جهت شرکت در این دوره مراحل زیر را طی نمایند:
۱-  ثبت نام از طریق یکی از لینک های زیر:
۱.       Zoom registration link:
۲.       WebEx registration link:
۲- دریافت ایمیل از سازمان جهانی بهداشت حاوی شناسه کاربری و رمز ورود
۳-  اتصال به لینک دوره ۴۵ دقیقه قبل از شروع برنامه جهت اطمینان از اتصال
شایان ذکراست، به شرکت کنندگان پس از طی دوره مذکور به مدت ۱۵ ساعت و کسب امتیاز بالای ۸۰ در آزمون، گواهی پایان دوره از سوی موسسه آموزش های مداوم پزشکی آمریکا American Association of Continuing Medical Education (AACME)) و سازمان جهانی بهداشت اعطا خواهد شد. مزید استحضار، این دوره شامل پنج ماژول در حوزه های مختلف می باشد که در مراسم افتتاحیه (۱۷ شهریور) اطلاعات تکمیلی توسط آن سازمان اعلام می گردد. ضمناً بر اساس هماهنگی های صورت گرفته از هفته دوم اکتبر ۲۰۲۰ نسخه فارسی محتوای آموزشی دوره در دسترس خواهد بود و سرکار خانم عبادی با شماره تماس ۸۱۴۵۲۸۳۷ جهت پاسخگویی به سوالات احتمالی حضورتان معرفی می گردند.

جهت اطلاعات بیشتر کلیک نمایید

دفعات مشاهده: 108 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر