اطلاعیه مهم و فوری به کلیه همکاران جهت گرفتن بک آپ از سیستمهای کامپیوتری اطلاعیه مهم و فوری به کلیه همکاران جهت گرفتن بک آپ از سیستمهای کامپیوتری

| تاریخ ارسال: 1399/6/26 |

به استحضار می رساند واحد IT دانشگاه در نظر دارد تا از تاریخ ۹۹/۰۶/۲۹ کلیه سیستمهای دانشکده های تابعه از جمله دانشکده بهداشت را به دامین دانشگاه متصل نماید. پیامد این اتصال، حذف اطلاعات کاربران داریو C (از جمله اطلاعات موجود در Desktop و فولدرهای Download و Document) خواهد بود. در نتیجه، برای جلوگیری از حذف اطلاعات و بروز هر گونه مشکلی، ضروری است تا کلیه پرسنل (اداری و هیات علمی) از اطلاعات موجود خود بر روی درایو C بک آپ گیری نمایند یا این اطلاعات را به درایو دیگری غیر از درایو C در همان سیستم انتقال دهند. بدیهی است که از تاریخ ۹۹/۰۶/۲۹ کاربران امکان دسترسی به اطلاعات قبلی موجود بر روی درایو C خود را نخواهد داشت و کسانی که بک­­آپ گیری یا انتقال اطلاعات این درایو را انجام نداده باشند قادر به بازیابی اطلاعات خود نخواهند بود.
در ضمن از تاریخ فوق، وارد شدن به سیستم ها صرفا با اکانت دانشگاه که شامل کد ملی و پسورد شخصی کاربر است امکان پذیر میباشد. در سامانه PWD.IUMS.AC.IR میتوانید پسورد شخصی خود را ایجاد یا آن را تغییر دهید. لازم به ذکر است که نحوه دریافت پسورد از سامانه همانند دریافت پسورد جهت اتصال به وای فای دانشکده می باشد.

دفعات مشاهده: 68 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر