اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون دوره  MPHو  MD-MPH اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون دوره  MPH و  MD-MPH سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ دانشکده بهداشت

| تاریخ ارسال: 1399/7/14 |

با سپاس بیکران به درگاه ایزد منان و تبریک و تهنیت به مناسبت موفقیت شما در عرصه علم و آگاهی بدینوسیله  به اطلاع پذیرفته شدگان گرامی میرساند : ثبت نام و ارسال مدارک در تاریخ های ۱۵ و۱۶ مهرماه ۹۹ از طریق آدرس ایمیل ذیل انجام خواهد پذیرفت.
mph.iumsgmail.com

خواهشمند است تصویر و یا اسکن مدارک مشروحه ذیل در تاریخ فوق الذکر به آدرس ایمیل درج شده ارسال گردد. بدیهی است عدم ارسال مدارک ثبت نامی و یا ارسال مدارک ناقص در تاریخ های یاد شده به منزله انصراف از تحصیل تلقی خواهد شد.
در ضمن نقص یا تکمیل مدارک و قطعی شدن ثبت نام تا تاریخ  ۹۹/۰۷/۲۱ از طریق ارسال ایمیل توسط دانشکده به حضرتعالی اعلام خواهد گردید.

• مدارک ثبت نامی مورد نیاز جهت ثبت نام دانشجویان MPH و MD-MPH ورودی مهر ماه ۱۳۹۹ در دانشکده
  1. تصویر تأییدیه ثبت نام اینترنتی
  2. تصویر فرم تکمیل شده ثبت نام شماره ۱
  3. تصویر کارت ملی (پشت و رو)
  4. تصویر شناسنامه ( تمام صفحات)
  5. تصویر مدرک نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه
  6. تصویر فرم تکمیل شده (ثبت نام دانشجو در دانشکده) جهت دریافت فرم اینجا کلیک فرمایید. خواهشمند است فرم به صورت کامل و دقیق تکمیل و در نهایت توسط پذیرفته شده امضاء گردد.
  7. تصویر دانشنامه یا گواهینامه موقت مقطع قبلی و یا مدرک معتبری که نمایانگر فراغت از تحصیل باشد (مخصوص پذیرفته شدگان MPH)
  8. تصویر گواهی پایان طرح نیروی انسانی یا معافیت از طرح (مخصوص پذیرفته شدگان MPH)
  9. تصویر فرم تکمیل شده شماره ۳ که به امضا معاونت بهداشتی رسیده است / معرفی نامه ریاست دانشگاه مربوطه (مخصوص پذیرفته شدگان MPH)
                ۱۰-تصویر موافقت محل کار با ادامه تحصیل (مخصوص پذیرفته شدگان MPH)
                ۱۱-تصویر حکم کارگزینی (مخصوص پذیرفته شدگان MPH)
                ۱۲-عکس ۴*۳ به تعداد ۳ عدد در اولین مراجعه حضوری به دانشکده به اداره آموزش تحویل داده شود.

انتخاب واحد :
  • پذیرفته شدگان می بایست پس از ارسال کامل مدارک ثبت نامی و تأیید ثبت نام قطعی توسط دانشکده، جهت انتخاب واحد در روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ  ۹۹/۰۷/۲۲ و ۹۹/۰۷/۲۳ با مراجعه به سایت دانشگاه با شماره دانشجویی و شماره شناسنامه وارد سیستم سما شده و کد درس های اعلام شده را انتخاب و ثبت نهایی نمایند.
  • قابل توجه پذیرفته شدگان آزاد (شهریه پرداز) :
واریز شهریه قبل از انتخاب واحد از طریق سیستم سما انجام می گردد. شایان ذکر است پس از ۷۲ ساعت در صورت عدم واریز شهریه انتخاب واحد حذف می گردد.
  • ضمنا" پذیرفته شدگان پس از انتخاب واحد در خصوص شروع کلاسها می بایست با کارشناس محترم گروه MPH هماهنگی های لازم را بعمل آورند. شماره تماس کارشناس گروه MPH۸۶۷۰۴۸۱۶
  • پذیرفته شدگان در صورت داشتن هرگونه سؤال در مورد ثبت نام در تاریخ های ۱۵ و ۱۶ مهرماه ۹۹ از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۴:۰۰ می توانند با شماره تلفن های  ۸۶۷۰۴۶۵۸  (سرکار خانم برومند) و ۸۶۷۰۴۸۱۶  (سرکار خانم نکته دان) تماس حاصل فرمایند.
  • جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دوره عالی MPHو دریافت " آیین نامه MPH " اینجا کلیک فرمایید.

دفعات مشاهده: 409 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر