تسلیت به مناسبت سالروز شهادت فرزندان جناب آقای دکتر اسدی لاری و سرکار خانم دکتر مجد

| تاریخ ارسال: 1399/10/16 |

"به نام خدایی که جان ها در دست اوست"
به احترام تک تک مسافرانی که هم در آسمان ایران و هم در حافظه یک ملت ابدی شدند و به یاد رویاهای ناتمام و به یاد حرف هایی که هرگز فرصت گفته شدن نیافتند، ۱۸  دیماه سالروز شهادت  فرزندان عزیز جناب آقای دکتر اسدی لاری و سرکار خانم دکتر مجد را گرامی می داریم.
ضمن اینکه به اطلاع می رساند کتاب «نخبگان آسمانی» یادمان عزیزان محمدحسین و زینب اسدی لاری، شامل خصوصیات اخلاقی، روش تربیتی، شرح زندگی کوتاه ایشان، موفقیت ها، دلنوشته‌ها، رؤیاهای صادقه، اشعار و خاطرات دوستان ایشان با مجوز رسمی توسط انتشارات کویر منتشر شده است.
 با توجه به تصویب «بنیاد نیکوکاری محب الحسین» در نظر است درآمد حاصل از فروش کتاب «نخبگان آسمانی» مستقیما به مصارف خیریه بخصوص در مدارس این دو شهید عزیز در منطقه ۱۷ تهران و سایر مصارف مندرج در اساسنامه بنیاد، برسد. لذا بمنظور مشارکت در امور خیریه بنیاد محب الحسین بنا به پیشنهاد دوستان هر جلد کتاب به ارزش "همت عالی" پیشنهاد می گردد.
در صورت تمایل به شرکت در این امر ثواب، از طریق تماس با شماره ۰۹۱۹۶۰۷۹۴۵۱ (سرکارخانم فتحعلیانی) اقدام فرمایید.

دانشکده بهداشت

دفعات مشاهده: 298 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر