برگزاری کارگاه دورکاری و کرامت نیروی کار

| تاریخ ارسال: 1399/11/25 |

قابل توجه همکاران محترم دانشکده بهداشت

کارگاهی با عنوان دورکاری و کرامت نیروی کار، به مدت ۳ روز در تاریخ ۹۹/۱۱/۲۸ از ساعت ۱۲:۳۰ الی ۱۴ و تاریخهای ۹۹/۱۲/۴ و۹۹/۱۲/۱۱ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ به دستور ریاست محترم دانشکده به صورت آنلاین و حضوری(درسالن شهید رحیمی) برگزار خواهد شد. صرفا" این کارگاه جهت شرکت همکاران غیر هیئت علمی می باشد. مقتضی است در ساعات مقرر نسبت به شرکت در کارگاه مذکور طبق برنامه حضور به هم رسانید. ضمنا شرکت در این کارگاه مشمول امتیاز جهت ارزشیابی سالیانه خواهد بود و گواهی صادر خواهد شد.
لازم به ذکر است در صورت امکان می توانید به صورت حضوری(درسالن شهید رحیمی) و یا در صورت عدم امکان از طریق لینک جلسه به صورت آنلاین شرکت نمایید. خواهشمند است در صورت شرکت حضوری در این کارگاه پروتکل های بهداشتی را رعایت فرمایید.
لینک جلسه: http://webco.iums.ac.ir/class/۸۱/۷۹۹

دفعات مشاهده: 99 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر