اطلاعیه ارزشیابی اعضای هیات علمی توسط دانشجویان کلیه مقاطع ورودی نیمسال اول ۹۹ جهت بارگذاری در سایت

| تاریخ ارسال: 1399/12/2 |
قابل توجه دانشجویان کلیه مقاطع ورودی نیمسال اول ۹۹

دانشجویان گرامی جهت ارزشیابی اساتید در سیستم ارزشیابی اعضای هیات علمی ازطریق سامانه ارزشیابی طبیب به آدرس (http://tabib.iums.ac.ir ) از تاریخ ۹۹/۱۱/۲۶ لغایت ۹۹/۱۲/۱۸ مراجعه و فرم های ارزشیابی اساتید را تکمیل نمایید.  نام کاربری و رمز عبور برای دانشجویانی که برای اولین بار وارد سامانه می شوند ، کد ملی است.

در صورت بروز هر گونه مشکل از ساعات ۱۴-۸ صبح با شماره تلفن ۸۶۷۰۲۲۱۷ (سرکار خانم مهندس جمالی) یا ۸۶۷۰۴۶۵۵(سرکارخانم بابایی کارشناس آموزش) تماس بگیرید. در ضمن آدرس ایمیل Evaluationiumsgmail.com  جهت دریافت مشکلات و نظرات دانشجویان در دسترس می باشد.

دفعات مشاهده: 57 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر