اطلاعیه مجدد طرح ملی غربالگری سلامت روان دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی ورودی سال تحصیلی 1400-1399 اطلاعیه مجدد طرح ملی غربالگری سلامت روان دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی ورودی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

| تاریخ ارسال: 1400/2/5 |
قابل توجه کلیه دانشجویان ورودی کلیه مقاطع تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ نیمسال اول و دوم دانشکده بهداشت:
* با توجه به لزوم اجرای طرح ملی غربالگری سلامت روان دانشجویان ورودی کلیه مقاطع مختلف تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ نیمسال اول و دوم ، مسیر دسترسی به تکمیل پرسشنامه سلامت روان به شرح ذیل اعلام می گردد:
      *لینک خبر در وب سایت مفدا  www.mefda.ir/service/universities/iran
*لینک تکمیل پرسشنامه سلامت روان دانشجویان جدیدالورود ۱۴۰۰- ۱۳۹۹  :   ccsm.behdasht.gov.ir
لازم به ذکراست تکمیل پرسشنامه برای تمام دانشجویان جدیدالورود اجباری می باشد.
قابل ذکر است "شرکت در امتحانات انتهای ترم نیمسال ۹۹۲ دانشجویان ورودی ۱۴۰۰-۹۹ منوط به تکمیل فرم غربالگری سلامت روان می باشد".
*بازه زمانی تکمیل پرسشنامه:  لغایت  ۱۴۰۰/۰۲/۲۵
درصورت هر گونه سوال و یا مشکل در تکمیل پرسشنامه باشماره تلفن ۸۶۷۰۳۸۶۱-۰۲۱ ساعت ۸ صبح لغایت ۱۴عصرتماس گرفته شود.

دفعات مشاهده: 97 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر