• خدمات الکترونیکی

قابل توجه کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار ورودی مهر 1400 قابل توجه کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار ورودی مهر ۱۴۰۰

| تاریخ ارسال: 1400/7/19 |
سامانه انتخاب واحد از روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۷/۱۹ لغایت سه شنبه ۱۴۰۰/۰۷/۲۰ فعال می باشد دانشجویان گرامی لطفا به آدرس ذیل مراجعه نموده و انتخاب واحد خود را انجام دهید . مسئولیت عدم انجام انتخاب واحد در موعد مقرر بر عهده دانشجو می باشد .
  1. وارد سامانه سما شوید : Sama.iums.ac.ir
  2. کد کاربری (شماره دانشجویی) و گذرواژه (شماره شناسنامه یا کدملی) می باشد .
  3. وارد صفحه اصلی شوید .
  4. در قسمت ستون سمت راست دروس ارائه شده نیمسال را باز کنید .
  5. کد و نام درس های ارائه شده قابل رویت می باشد .
  6. همه کد درس های ارائه شده را یادداشت نموده و در قسمت انتخاب واحد کد دروس را وارد نموده و در نهایت دکمه ثبت را بزنید.
*تذکر : ۲۰ واحد ارائه شده است (۹ درس) در صفحه سما در قسمت بالا با تغییر دادن شماره صفحه می توانید به صفحه بعد مراجعه کنید و کلیه درسها قابل مشاهده می باشد.
برای اطلاع از شماره دانشجویی به سایت registration.iums.ac.ir مراجعه نمایید.

در صورت بروز مشکل با شماره ۸۶۷۰۴۶۵۵ تماس بگیرید .

دفعات مشاهده: 89 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر