تکمیل و به روز رسانی سامانه کارنامه علمی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۳۱ |
این سامانه با هدف تجمیع اطلاعات فعالیت‌‌های پژوهش و آموزشی اعضای هیأت علمی، مدیریت کارنامه علمی اساتید(CV ) و نیز تهیه گزارشات ترفیع و ارتقا، سامانه اطلاعات علمی اعضای هیئت علمی دانشگاه با آدرس http://cv.iums.ac.ir/ پیاده سازی گردیده است .خواهشمند است طبق فایل راهنما ضمیمه شده نسبت به تکمیل اطلاعات خود حداکثر تا 10 روز آینده اقدام نمائید .درصورت وجود هرگونه مشکل جهت انجام فرآیند سامانه با شماره های داخلی 5712 و 4759 تماس حاصل فرمائید .

راهنما سامانه اطلاعات اعضای هئیت علمی (CV)

با تشکر
                                                                                                                           مسئول روابط عمومی

دفعات مشاهده: 515 بار   |   دفعات چاپ: 45 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر