مدارک مورد نیاز مدارک تکمیل پرونده متقاضیان استفاده از ماموریت آموزشی و فرصت مطالعاتی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۷ |
مدارک تکمیل پرونده متقاضیان استفاده از ماموریت آموزشی و فرصت مطالعاتی مورد نیاز جهت طرح در شورای بورس،  به شرح ذیل می باشد :
  1. فرم تقاضا ماموریت آموزشی/تمدید /فرصت مطالعاتی (درج شده برروی سایت معاونت بین الملل)
  2. نامه رسمی موافقت مدیرگروه محل خدمت جهت شرکت درآزمون تحصیلات تکمیل
  3. نامه رسمی موافقت مدیر گروه محل خدمت جهت شرکت در دوره ، پس از قبولی در آزمون
  4. نامه رسمی موافقت رئیس دانشکده یا رئیس بیمارستان مربوطه جهت شروع دوره آموزشی
  5. نامه رسمی موافقت معاونت مربوطه جهت شروع دوره آموزش
  6. آخرین حکم کارگزینی
  7. تاییدیه ثبت نام تمام وقت در دانشگاه مربوطه
  8. پیشرفت تحصیلی متقاضی به تفصیل
  9. مدارک مربوط به ایثارگری(جانباز، فرزند شهید ، جانباز و ...)
لازم به ذکر است باتوجه به تاکید ریاست محترم دانشگاه مبنی بر بکارگیری نیروهای مستعد و توانا در رشته های هدف دانشگاه و از طرفی نیاز سنجی سالیانه معاونت محترم توسعه مدیریت از تمامی واحد ها در خصوص اعلام رشته ها و مقاطع تحصیلی مورد نیاز، فقط ادامه تحصیل درمقاطع تحصیلات تکمیلی در رشته های مورد تائیدمعاونت آموزشی و معاونت توسعه ومنابع دانشگاه مورد تایید می باشد.  براین اساس اخذ نامه موافقت رسمی مدیرمربوطه  قبل از شرکت در این امتحانات توسط متقاضیان الزامی میباشد. لذا به هرگونه درخواست ماموریت آموزشی، فرصت مطالعاتی و .. ، بدون رعایت موارد فوق ترتیب اثرداده نخواهد شد.

دفعات مشاهده: 575 بار   |   دفعات چاپ: 49 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر