تهیه بانک اطلاعاتی از داوطلبین دانشگاه در زمان حوادث وبلایا تهیه بانک اطلاعاتی از داوطلبین دانشگاه در زمان حوادث وبلایا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۳۱ |
معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با موضوع تهیه بانک اطلاعاتی از داوطلبین دانشگاه در زمان حوادث وبلایا (تیم های درمانی/ غیردرمانی DMAT- Disaster Medical Assistant Team) ، نظر به درخواست های مکرر از سوی معاونت ها /دانشکده ها ومراکز تابعه درخصوص مشارکت در این امر خداپسندانه ، از علاقمندان دعوت می گردد جهت عضویت در بانک اطلاعاتی داوطلبان ، به لینک ذیل در سایت معاونت درمان مراجعه و فرم ثبت نام را تکمیل نمایند.
بدیهی است داوطلبانی که در دوره قبلی نسبت به معرفی خود اقدام نموده اند، نیازی به ثبت نام مجدد ندارند.

دفعات مشاهده: 356 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر