اولین جلسه طرح قدم به قدم در روز سه شنبه مورخ 98/7/23 در دانشکده بهداشت برگزار گردید. برگزاری جلسه طرح قدم به قدم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۴ |
اولین جلسه طرح قدم به قدم در روز سه شنبه مورخ ۹۸/۷/۲۳ .  با حضور جناب آقای دکتر شیروانی مسئول محترم طرح قدم به قدم،  سرکار خانم دکتر سهیلا بصیر شبستری مسئول محترم EDO بیمارستان فیروزگر، سرکار خانم مهشید دارابیگی از معاونت آموزشی دانشگاه، و سرکار خانم دکتر صلحی مدیر محترم گروه آموزش بهداشت، جناب آقای دکتر علی محمدی مدیر محترم گروه بهداشت حرفه ای ، جناب آقای دکتر وفا معاون محترم پژوهشی و مدیر گروه علوم تغذیه، و همچنین سرکار خانمها دکتر دهداری، دکتر زراتی، و جناب آقای دکتر آزادی اعضاء محترم هیئت علمی دانشکده برگزار گردید. در این جلسه در خصوص شایستگی و صلاحیت علمی دانشجویان پس از فارغ التحصیلی و عملکرد ایشان در محیط کار، همچنین هدفمند نمودن سرفصل و کریکولومهایی با موضوعیت بیشر در مسیر آن بیان گردید.

دفعات مشاهده: 249 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر