سخنرانی های علمی بستر مناسبی را برای نشر و ارائه دستاوردهای علمی فراهم می سازد و امکان نقد و بررسی یافته ها را در جامعه علمی ایجاد می کند.

دانشکده بهداشت برای ایجاد تعامل اطلاعات علمی و بکارگیری مناسب آن در بین اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان تصمیم به برگزاری سخنرانی های علمی ماهانه توسط اعضای هیئت علمی متخصص نموده است تا از این طریق در راستای ارائه اطلاعات به روز و کاربردی گامی موثر بردارد. شرکت در این سخنرانی ها برای تمامی اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران مقدور است و حضور افراد موجب پویایی جلسه خواهد شد.

• 1402/02/11 - 12:32

سخنرانی علمی 18 اردیبهشت ماه- "نقش اپیدمیولوژی در معرفی واکسن کووید 19 "

سخنرانی علمی "نقش اپیدمیولوژی در معرفی واکسن کووید 19 "با سخنرانی دکتر مسعود سلیمانی دودران در تاریخ 18 اردیبهشت ماه ، سالن شهید رحیمی برگزار گردید.

14109.mp3 سخنرانی علمی 18 اردیبهشت ماه- "نقش اپیدمیولوژی در معرفی واکسن کووید 19 "

سخنرانی علمی "نقش اپیدمیولوژی در معرفی واکسن کووید 19  "با سخنرانی دکتر مسعود سلیمانی دودران در تاریخ 18 اردیبهشت ماه ، سالن شهید رحیمی برگزار گردید.

• گروه اخبار : سخنرانی های علمی
: