اهداف آموزشی:
تربیت نیروی ماهر و متخصص و کارآمد است که علاوه بر توانایی کار در مراکز مختلف بهداشتی و درمانی ، بیمارستانها و مراکز تحقیقاتی، قادر به تجزیه و تحلیل نظری و عملی مسائل بهداشتی- تغذیه ای و همکاری با مراکز آموزشی و پژوهشی مرتبط با تغذیه نیز باشند.
اهداف پژوهشی:
انجام تحقیقات در زمینه بررسی وضعیت تغذیه و نقش تغذیه در سلامت و بیماری با انجام طرح های مداخله ای، چگونگی ریشه کن کردن سوء تغذیه در جامعه، ارتقاء آگاهی عمومی جامعه در رابطه با رفتارهای صحیح تغذیه ای، کمبودهای مواد مغذی و روش های صحیح مصرف مواد غذایی و در نهایت بالا بردن سلامت عمومی جامعه از طریق افزایش و توسعه دانش تغذیه ای در جامعه.
مقاطع تحصیلی:
گروه علوم بهداشتی و تغذیه شامل دوره های کارشناسی ارشد و دکتری علوم تغذیه می باشد و از مهر 93 در دوره کارشناسی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه نیز دانشجو پذیرفته خواهد شد.
فعالیت های آموزشی:
تدریس کلیه دروس تغذیه برای رشته های کارشناسی ارشد و دکتری تغذیه و نیز دروس تغذیه و بهداشت مواد غذایی برای سایر رشته ها در دانشکده بهداشت، پرستاری مامائی، مدیریت و پزشکی
اولویت های پژوهشی:
- تغذیه بالینی
• بررسی نقش مواد مغذی( ریز مغذی ها و درشت مغذی ها ) در سلامت و بیماری
• بررسی نقش مکمل های غذایی در سلامت و بیماری
• بررسی نقش آنتی اکسیدانها در پیشگیری از بیماریهای متابولیک
• بررسی تداخلات مواد مغذی
- تغذیه جامعه
• بررسی تاثیر آموزش های تغذیه ای بر اصلاح رفتارهای غذایی
• اپیدمیولوژی تغذیه، کمبود حاشیه ای ریز مغذی ها، اثرات دراز مدت سوءتغذیه
- تغذیه سلولی ملکولی
• بررسی بر هم کنش ژن، غذا، بیماریهای مزمن و متابولیک
• تغذیه و ایمنی