• 1403/02/17 - 12:18
  • - تعداد بازدید کنندگان: 93
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

جلسه ژورنال کلاب خانم طاهره اسکندری دانشجوی دکتری بهداشت حرفه ای با عنوان "رویکردهای موثر کنترل مهندسی صوت با استفاده از تکنیک شبیه سازی نقشه برداری صوتی تصادفی: یک مطالعه موردی در کارخانه روغن پالم" به راهنمایی جناب آقای دکتر علیمحمدی و سرکار خانم دکتر رفیعی پور در تاریخ 12 اردیبهشت 1403 ساعت 13:00-11.30 در سالن شهید رحیمی برگزار شد.

332396.mp3 برگزاری جلسه ژورنال کلاب خانم طاهره اسکندری دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته بهداشت حرفه ای و ایمنی کار

طاهره اسکندری در جلسه ژورنال کلاب خود با اشاره به مواجهه طولانی مدت با صدا و طیفی از اثرات نامطلوب شنوایی و غیر شنوایی آن عنوان کرد که اگر تراز فشار صوت بیشتر از  85dBAباشد، کارگران در معرض خطر آسیب شغلی بالایی خواهند بود و ممکن است حوادث ناشی از کار افزایش یابد. در نتیجه، صنایع باید اقداماتی را انجام دهند تا اطمینان حاصل شود که میزان صدا به اندازه کافی جهت کاهش آسیب های ناشی از آن، کنترل شده است. اسکندری عنوان کرد که برطبق آمارها، مالزی دومین تولید کننده و صادرکننده بزرگ محصولات روغن پالم در جهان است و مطالعات نشان دادند که در طول فرآیند هضم و استخراج روغن پالم، ماشین آلات با انتشار صوت بالا استفاده می شوند که کارگران را در معرض مخاطرات جدی ناشی از مواجهه با خود قرار می دهد. از این رو، انجام تحقیقات بیشتر در مورد مشکل مواجهه با صوت و استراتژی های کنترل صوت در این صنعت بسیار مهم است. امّا روش های مرسوم نقشه برداری صوت هنوز بر رویکردهای غیر استاندارد برای توسعه نقشه های صوتی متکی هستند. آخرین تکنیک پیش‌بینی نقشه صوتی، روش شبیه‌سازی تصادفی (RW-eNMS) است که از دقّت و قابلیت اطمینان بالایی برخوردار می باشد. لذا هدف این مطالعه به کارگیری تکنیک شبیه‌سازی تصادفی RW-eNMS برای پایش صوت و توصیه استراتژی‌های کاهش صوت در کارخانه روغن پالم است. اسکندری در پایان  عنوان کرد که روش شبیه‌سازی نقشه‌برداری صوتی تصادفی قادر به پیش‌بینی دقیق میزان مواجهه صوتی است و از طرف دیگر برای طراحی استراتژی کنترل صوت مناسب است و می تواند به عنوان یک تکنیک ارزیابی ریسک مواجهه با صوت در نظر گرفته شود.

• گروه اخبار : اخبار,اطلاعیه ها,جلسات ژورنال کلاب
: