• 1403/12/18 - 10:30
  • - تعداد بازدید: 90
  • - تعداد بازدید کنندگان: 76
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

جلسه ژورنال کلاب خانم طاهره اسکندری دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته بهداشت حرفه ای و ایمنی کار برگزار شد.

جلسه ژورنال کلاب خانم طاهره اسکندری دانشجوی دکتری بهداشت حرفه ای با عنوان " پیشرفت‌ها و چشم‌اندازهای هوش مصنوعی در مدیریت ریسک بهداشت و ایمنی شغلی در بخش‌های ساخت‌وساز، معدن و نفت و گاز " به راهنمایی جناب آقای دکتر ایرج علیمحمدی و سرکار خانم دکتر آتنا رفیعی پور در تاریخ 14 اسفند 1403 ساعت 10:00 – 11:00 در سالن شهید رحیمی برگزار شد.

345702.mp3 جلسه ژورنال کلاب خانم طاهره اسکندری دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته بهداشت حرفه ای و ایمنی کار برگزار شد.

 

طاهره اسکندری در جلسه ژورنال کلاب خود بر خودکارسازی وظایف خطرناک، تحلیل داده‌ها و ارائه آموزش‌های واقعی با هوش مصنوعی (AI) که می‌تواند مدیریت ریسک OHS را بهبود بخشد و از آن به منظور بازرسی توسط ربات‌ها در محیط‌های پرخطر، نظارت بر سلامت کارگران و شبیه‌سازی‌های آموزشی استفاده کرد، اشاره کرد.

اسکندری عنوان کرد که، هوش مصنوعی (AI) محبوبیت زیادی در بخش‌های مختلف به دست آورده و کاربردهایی در زمینه‌های متعدد، از جمله مدیریت ریسک ایمنی و بهداشت شغلی (OHS) در بخش‌های پرخطر ساخت‌وساز، معدن و نفت و گاز پیدا کرده است. مدیریت ریسک OHS بر شناسایی، ارزیابی و کنترل سیستماتیک ریسک‌های شغلی برای پیشگیری از صدمات، بیماری‌ها و مرگ‌های مرتبط با کار متمرکز است. در بخش ساخت‌وساز، هوش مصنوعی می‌تواند در مدل‌سازی اطلاعات ساختمان در مرحله طراحی برای شناسایی و مقابله با خطرات مدل‌های ساختمان به کار گرفته شود. همچنین در مدیریت ریسک‌های OHS معادن سطحی یا زیرزمینی، به ویژه در امر نظارت بر شرایط محیطی، تشخیص وجود گازهای خطرناک و شناسایی خطرات در مکان‌هایی دورافتاده، می توان از هوش مصنوعی بهره برد. حسگرها را می‌توان به تجهیزات حفاظت فردی و ساعت‌ها متصل کرد و سیگنال‌های ارسال شده از طریق بلوتوث اجازه جمع‌آوری داده‌ها برای تجزیه و تحلیل و پاسخ توسط هوش مصنوعی را می‌دهند. در بخش نفت و گاز، حسگرها به طور گسترده برای جمع‌آوری داده‌های ایمنی فرآیند از چاه‌ها، خطوط لوله، شیرها و غیره برای هوش مصنوعی تحلیلی و پیش‌بینی‌کننده استفاده می‌شوند. هوش مصنوعی، به ویژه یادگیری ماشین، برای ایجاد محتوای آموزشی مناسب برای هر کارگر بر نیز کاربرد دارد. با این حال، موانعی نیز بر سر راه استفاده از آن وجود دارد که از آن میان می توان به هزینه بالای اولیه، عدم حمایت، مسائل اخلاقی و عدم قطعیت هوش مصنوعی و .... اشاره کرد که نیازمند توجّه بیشتر می باشد.

  • گروه اخبار : اخبار,اطلاعیه ها,جلسات ژورنال کلاب
  • کد خبر : 345702
:
محمدحسن امیری
خبرنگار

محمدحسن امیری

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings