اهداف آموزشی:

تربیت نیروی ماهر و متخصص و کارآمد است که علاوه بر توانایی کار در مراکز مختلف بهداشتی و درمانی ، بیمارستانها و مراکز تحقیقاتی، قادر به تجزیه و تحلیل نظری و عملی مسائل بهداشتی- تغذیه ای و همکاری با مراکز آموزشی و پژوهشی مرتبط با تغذیه نیز باشند.

اهداف پژ‍وهشی:

انجام تحقیقات در زمینه بررسی وضعیت تغذیه و نقش تغذیه در سلامت و بیماری با انجام طرح های مداخله ای، چگونگی ریشه کن کردن سوء تغذیه در جامعه، ارتقاء آگاهی عمومی جامعه در رابطه با رفتارهای صحیح تغذیه ای، کمبودهای مواد مغذی و روش های صحیح مصرف مواد غذایی و در نهایت بالا بردن سلامت عمومی جامعه از طریق افزایش و توسعه دانش تغذیه ای در جامعه.

مقاطع تحصیلی:

گروه علوم بهداشتی و تغذیه شامل دوره های کارشناسی ارشد و دکتری علوم تغذیه می باشد و از مهر 93 در دوره کارشناسی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه نیز دانشجو پذیرفته خواهد شد.

فعالیت های آموزشی:

 تدریس کلیه دروس تغذیه برای رشته های کارشناسی ارشد و دکتری تغذیه و نیز دروس تغذیه و بهداشت مواد غذایی برای سایر رشته ها در دانشکده بهداشت، پرستاری مامائی، مدیریت و پزشکی

 

اولویت های پژوهشی:

-          تغذیه بالینی

•         بررسی نقش مواد مغذی( ریز مغذی ها و درشت مغذی ها ) در سلامت و بیماری

•         بررسی نقش مکمل های غذایی در سلامت و بیماری

•         بررسی نقش آنتی اکسیدانها در پیشگیری از بیماریهای متابولیک

•         بررسی تداخلات مواد مغذی

-          تغذیه جامعه

•         بررسی تاثیر آموزش های تغذیه ای بر اصلاح رفتارهای غذایی

•         اپیدمیولوژی تغذیه، کمبود حاشیه ای ریز مغذی ها، اثرات دراز مدت سوءتغذیه

-          تغذیه سلولی ملکولی

•         بررسی بر هم کنش ژن، غذا، بیماریهای مزمن و متابولیک

•         تغذیه و ایمنی

Template settings