اطلاع رسانی در خصوص ارسال طرح های تحقیقاتی دانشجویی رنک دوم سال 1405 به کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی
آخرین تاریخ ارسال طرح های تحقیقاتی دانشجویی رنک دوم سال 1405 به کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی، 20 خرداد ماه 1405 می باشد.
371639.mp3
اطلاع رسانی در خصوص ارسال طرح های تحقیقاتی دانشجویی رنک دوم سال 1405 به کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی
قابل توجه دانشجویان دانشکده بهداشت
به استحضار می رساند که آخرین تاریخ ارسال طرح های تحقیقاتی دانشجویی رنک دوم سال 1405 به کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی، 20 خرداد ماه 1405 می باشد. خواهشمند است، پروپوزال پیشنهادی و تایید شده توسط استاد راهنما (مجری دوم) خود را به نشانی @Behdashtresearch در پیام رسان بله ارسال فرمایید.
لطفاً به موارد زیر توجه شود:
- در پژوهشیار مرکز هدف/دانشکده، حتما مرکز پژوهش های دانشجویی انتخاب شده باشد.
- کلیه پروپوزال ها می بایست مشابه پایان نامه های دانشجویی در پژوهشیار به تایید استاد راهنمای طرح رسیده باشد.
- طرح های تحقیقات دانشجویی نباید پایان نامه باشند.
- بر اساس مصوبه جلسه شورای پژوهشی کمیته تحقیقات دانشجویی، هر دانشجو نمی تواند به صورت همزمان 2 طرح تحقیقاتی در حال اجرا داشته باشد.
- مجری طرح نباید دانشجوی مهمان باشد.
- با توجه به مدت زمان مورد نیاز برای اجرای طرح و همچنین زمان داوری و عقد قرارداد، حداقل 2 نیمسال تا فارغ التحصیلی دانشجو باقی مانده باشد.
- در طرح های دانشجویی، طرف قرارداد خود دانشجو است و استاد راهنما می تواند به عنوان مجری انتخاب شود.
- در طرح های دانشجویی، حضور یک نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان استاد راهنما الزامی است.
کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده بهداشت
:
کامنت