تاثیر تغذیه در پیشگیری از گرمازدگی
توصیه های تغذیه ای در خصوص پیشگیری از گرمازدگی در تابستان
گفتگو با سرکار خانم دکتر سیده طیبه رهیده عضو محترم هیئت علمی گروه تغذیه دانشکده بهداشت در صورت گرمازدگی بلافاصله جایگزینی آب و املاح از دست رفته بدن باید صورت گیرد که با دریافت مکرر "آب"، مایعاتی نظیر دوغ رقیق کم نمک، آب میوه های طبیعی و آب سبزیجات قابل جبران است.
کارگاه مدیریت حوادث و بلایا در گردهمائی اربعین در راستای پاسخگوئی اجتماعی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی
این کارگاه برای اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور، در تاریخ 20 مرداد 1403 از ساعت 10-12 به صورت مجازی ، برگزار می گردد.
اطلاعیه رنک تابستان طرح های دانشجویی کمیته تحقیقات
مهلت ارسال طرحهای پژوهشی دانشجویی جهت طرح در رنک دوم (تابستان) ۱۴۰۳؛ تا تاریخ ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ است.
ششمین جلسه کمیته نظارت دانشکده بر فعالیت انجمن های علمی دانشجویی برگزار شد
ششمین جلسه کمیته نظارت دانشکده بر فعالیت انجمن های علمی دانشجویی در روز شنبه مورخ 6 مرداد 1403 در سالن هم اندیشی دانشکده برگزار شد.
دومین جلسه شورای فرهنگی دانشکده برگزار شد
این جلسه درخصوص پیشنهادات و ارائه راه کارهای امور فرهنکی در تاریخ 6 مرداد 1403 در سالن شهید رحیمی دانشکده بهداشت برگزار شد.
جلسه دفاع از پایان نامه آقای سید مهدی نظامی، کارشناسی ارشد رشته آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت برگزار می شود
دفاع پایان نامه دانشجو سید مهدی نظامی تحت عنوان بررسی تعیین کننده های مصرف خودسرانه مکمل ها براساس تئوری رفتار برنامه ریزی شده در مردان مراجعه کننده به باشگاه های ورزشی شهر قم در سال 1401به راهنمایی استاد خانم دکتر مهناز صلحی مورخ " 24 مرداد 1403" برگزار می شود.
جلسه سمینار دانشجویان مقطع دکترای تخصصی رشته آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت برگزار شد
در این جلسه هریک از دانشجویان بهصورت مستقل روی یکی از موضوعات مهم آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت مطالعه کرده و نتایج مطالعه حاضر را برای اساتید ارائه دادند.
نشست تخصصی به مناسبت روز جهانی خود مراقبتی برگزار می شود
این نشست شنبه 6 ام مرداد ماه ساعت 9 الی 12 در مرکز همایش های بین المللی رازی سالن شهید یاسینی برگزار می شود.